Prikaz vseh 11 rezultatov

- 50%

Hlače s stopalom Love

Hlače s stopalom Love Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ smo primerne za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ smo najmehkejše saj sem iz česanega bombaža ~ smo prijazne do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Hlače s stopalom Love Read More »

- 50%

Hlače s stopalom Car

Hlače s stopalom Car Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ so primerne za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ so najmehkejše saj so iz česanega bombaža ~ so prijazne do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Hlače s stopalom Car Read More »

- 50%

Romper Love

Romper Love Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ je primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ je najmehkejši saj je iz česanega bombaža ~ sem prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive otroške kože … Romper Love Read More »

- 50%

Eko bodi na preklop Car

Eko bodi na preklop Car Eko bodi na preklop Car-popolna izbira za malčke in starše. Ponuja popolno udobje in varnost-njegova sestava je 100% česan ekološki bombaž, ki bo razvajal še tako nežno in občutljivo kožo. Bodi na preklop je enostaven za preoblačenje zato starši ne boste imeli težav. Zaradi visoke kakovosti pletenin se bodi po … Eko bodi na preklop Car Read More »

- 50%

Ekološki bodi Car

Ekološki bodi Car Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ sem najmehkejši saj sem iz česanega bombaža ~ sem prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive otroške … Ekološki bodi Car Read More »

- 50%

Bodi kratki rokav Love

Bodi kratki rokav Love Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ sem najmehkejši saj sem iz česanega bombaža ~ sem prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Bodi kratki rokav Love Read More »

- 50%

Jopica za dojenčka Car

Jopica za dojenčka Car Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ je primerna za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ je najmehkejši saj je iz česanega bombaža ~ je prijazna do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Jopica za dojenčka Car Read More »

- 50%

Srajčka na preklop Car

Srajčka na preklop Car Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ je primerna za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ je najmehkejša saj je iz česanega bombaža ~ je prijazna do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Srajčka na preklop Car Read More »

- 50%

Otroški komplet trenirke New York

Otroški komplet trenirke New York Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ je primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ je najmehkejši saj je iz česanega bombaža ~ je prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje … Otroški komplet trenirke New York Read More »

- 50%

Slinček rutica Car

Slinček rutica Car Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ je primerna za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ je najmehkejša saj je iz česanega bombaža ~ je prijazna do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive otroške … Slinček rutica Car Read More »

- 50%

Rokavičke proti praskanju Car

Rokavičke proti praskanju Car   PODROBNOSTI: 0-3 mesecev Rokavičke proti praskanju Car – Vzdrževanje: Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego. ~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo … Rokavičke proti praskanju Car Read More »

Najbolj priljubljeni izdelki

Scroll to Top