Prikazovanje 1–24 od 30 rezultatov

TUTU krilo Božič

Čeprav imamo vsi radi delček božičnega kiča, še vedno razumemo potrebo po kakovosti. To izjemno čudovito rdeče krilo za punčko je narejena iz tila, je zračna, udobna in pralna v pralnem stroju in ne ovira gibanja otroka. Krilo je kot nalašč za decembrsko praznovanje. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima … TUTU krilo Božič Read More »

Karirasta jopica Božič

Čeprav imamo vsi radi delček božičnega kiča, še vedno razumemo potrebo po kakovosti. Ta izjemno čudovita rdeča jopica je narejena iz ekološkega 100% česanega bombaža, je zračna, udobna in pralna v pralnem stroju in ne ovira gibanja otroka. Otroška oblekica je kot nalašč za decembrsko praznovanje. Primerna je tudi za darilo. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž … Karirasta jopica Božič Read More »

Bodi z oblekico Božič

Čeprav imamo vsi radi delček božičnega kiča, še vedno razumemo potrebo po kakovosti. Narejen je iz ekološkega 100% česanega bombaža, je zračna, udobna in pralna v pralnem stroju in ne ovira gibanja otroka. Kot nalašč za decembrsko praznovanje. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti. Močnejši … Bodi z oblekico Božič Read More »

Dekliška oblekica Božič

Čeprav imamo vsi radi delček božičnega kiča, še vedno razumemo potrebo po kakovosti. Ta izjemno čudovita rdeča obleka za punčko je narejena iz ekološkega 100% česanega bombaža, je zračna, udobna in pralna v pralnem stroju in ne ovira gibanja otroka. Otroška oblekica je kot nalašč za decembrsko praznovanje. Naj vaša bo vaša punčka modna in … Dekliška oblekica Božič Read More »

Dekliške hlače Božič

DEKLIŠKE PAJKICE Dekliške pajkice iz bombaža, ki je varen za otroško kožo. Popolnoma ščitijo otroške noge pred mrazom. Širok pas zagotavlja ustrezen oprijem, hkrati pa ohranja otrokovo udobje. Popolna ideja za božično darilo. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti. Močnejši je od običajnega bombaža, kajti … Dekliške hlače Božič Read More »

Hlače s stopalom Črtaste

HLAČE S STOPALOM Hlače s stopalom iz bombaža, ki je varen za otroško kožo. Popolnoma ščitijo otroške noge pred mrazom. Širok pas zagotavlja ustrezen oprijem, hkrati pa ohranja otrokovo udobje. Popolna ideja za božično darilo. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti. Močnejši je od običajnega … Hlače s stopalom Črtaste Read More »

Spodnji del trenirke BOŽIČ

SPODNJI DEL TRENIRKE Spodnji del trenirke iz bombaža, ki je varen za otroško kožo. Popolnoma ščitijo otroške noge pred mrazom. Širok pas zagotavlja ustrezen oprijem, hkrati pa ohranja otrokovo udobje. Popolna ideja za božično darilo. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti. Močnejši je od običajnega … Spodnji del trenirke BOŽIČ Read More »

Pajac s stopalkami Dekoracija

PAJAC S STOPALKAMI Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno). Otroški pajac je mehek, topel in se lepo prilagodi telesu in vaši … Pajac s stopalkami Dekoracija Read More »

Hlače s stopalom Jelenček

HLAČE S STOPALOM Hlače s stopalom iz bombaža, ki je varen za otroško kožo. Popolnoma ščitijo otroške noge pred mrazom. Širok pas zagotavlja ustrezen oprijem, hkrati pa ohranja otrokovo udobje. Popolna ideja za božično darilo. ČESAN BOMBAŽ Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti. Močnejši je od običajnega … Hlače s stopalom Jelenček Read More »

Bodi dolgi rokav Črtast

OTROŠKI BODI Otroški bodi Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% visokokakovostnega česanega bombaža, zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno). Otroški bodi je mehak, topel se lepo prilagodi telesu in vašemu … Bodi dolgi rokav Črtast Read More »

Bodi na preklop Črtast

OTROŠKI BODI NA PREKLOP Otroški bodi na preklop Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% visokokakovostnega česanega bombaža, zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno). Otroški bodi na preklop je mehak, topel … Bodi na preklop Črtast Read More »

Otroški pajac brez stopal Beep

Otroški pajac brez stopal Beep Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih…

Pajac s stopalkami Beep

Pajac s stopalkami Beep Otroški pajac s stopalom Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih…

Pajac na naramnice Beep

Pajac na naramnice s stopalkami, narejen iz certificiranega visoko kakovostnega 100% ekološkega česanega bombaža. Kakovosten naravni material, prijeten in mehek na dotik, zagotavlja vašemu otroku udobje skozi ves čas nošenja....

- 15%

Kratke hlače Beep

Otroške kratke hlače Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ smo primerne za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~...

Hlače s stopalkami Beep

Otroške hlače s stopalom Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ smo primerne za otroke z občutljivo kožo in alergijami...

- 15%

Bodi na preklop kratki rokav Beep

Bodi na preklop Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~...

- 15%

Bodi kratki rokav Beep

Bodi kratki rokav Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~...

- 50%

Otroška obleka Red

Čeprav imamo vsi radi delček božičnega kiča, še vedno razumemo potrebo po kakovosti. Ta izjemno čudovita rdeča obleka za punčko je narejena iz ekološkega  100% česanega bombaža, je zračna, udobna in pralna v pralnem stroju in ne ovira gibanja otroka. Čudovita rdeča obleka  za posebne priložnosti, se zelo lepo poda in je enostavna za oblečti in … Otroška obleka Red Read More »

Hlače s stopalom Natura

Hlače s stopalom Natura Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ smo primerne za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ smo najmehkejše saj sem iz česanega bombaža ~ smo prijazna do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Hlače s stopalom Natura Read More »

- 50%

Romper Natura

Romper Natura Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ je primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ je najmehkejši saj je iz česanega bombaža ~ sem prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive otroške kože … Romper Natura Read More »

Bodi na preklop Natura

Bodi na preklop Natura Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ sem najmehkejši saj sem iz česanega bombaža ~ sem prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Bodi na preklop Natura Read More »

- 15%

Bodi kratki rokav Natura

Bodi kratki rokav Natura Zakaj me kupiš? ~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi) ~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami ~ ekološki česan bombaž ~ sem najmehkejši saj sem iz česanega bombaža ~ sem prijazen do okolja ~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive … Bodi kratki rokav Natura Read More »

Otroški bodi škrat

Bodi z dolgimi rokavi z prisrčnim potiskom škratka je kot nalašč za vašega malčka, ker je udoben, mehak,... Bodi škrat blagovne znamke MAMATTI  je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo...

Najbolj priljubljeni izdelki

Scroll to Top