Komplet za novorojenčka iz porodnišnice

Komplet za novorojenčka za iz porodnišnice

Ste si kdaj želeli, da bi na enem mestu našli vse, kar potrebujete za vašega malčka iz porodnišnice? No, to smo omogočili z našimi pet delnimi kompleti za novorojenčke, ki so odlični za odhod iz porodnišnice. Naš nabor vključuje pet osnovnih elementov za vašega novorojenčka iz ekološkega česanega bombaža. Ne glede na to, ali ste v veselem pričakovanju in iščete komplet za iz porodnišnice ali iščete darilo ob rojstvu dojenčka, so naši kompleti za novorojenčke vedno prava izbira.

Kakšna oblačila pa sploh izbrati za novorojenčka?

Rojstvo otroka je lep trenutek in lahko je tudi zelo stresen. Če je to vaš prvi otrok, bo morda težko ugotoviti, kaj je dejansko potrebno in kaj ne. Oblačila za novorojenčka so zelo pomemben del starševstva. Dandanes je na trgu velika izbira otroških oblačil in dodatkov za dojenčke ampak pravilno opremljena otroška garderoba pa je ključ do varnosti in popolnega udobja novorojenčka, pa tudi v veliko pomoč staršem. Zato je tako pomembno, da nakupujete premišljeno.

V današnjem članku vam bomo skušali olajšati nalogo in opisali, na kaj morate biti pozorni pri izbiri oblačil za novorojenčka in kakšna oblačila bodo najbolj koristna v prvih dneh malčkovega življenja.

Najboljša izbira so oblačila iz ekološkega česanega bombaža, saj je česani bombaž veliko zračnejši, mehkejši in nežnejši od navadnega bombaža, zato na nežni dojenčkovi koži ne bo povzročal draženja, alergijskih reakcij in nelagodja.

Najpomembneje je, da dokončanja vseh potrebnih oblačil in dodatkov za iz porodnišnice, ne odložite do zadnje minute, saj bi čas pred porodom morali nameniti sprostitvi in počitku, ne pa se obremenjevati s tem, kaj imate in česa še niste spakirali. Posteljica za novorojenčka je zadnji korak v pripravi in prvi korak k materinstvu.

Otrok rojen v jeseni

Če imate rok v jeseni, se splača poskrbeti, da bodo otroška oblačila topla in udobna, saj je jesensko vreme zelo muhasto – zjutraj je mrzlo, čez dan pa je lahko toplo.

Zato je dobro izbrati bodije z dolgimi rokavi, jopico, odejico in seveda kapo ali trak. Za novorojenčke je seveda najboljša izbira kapa. Ne pozabite pa tudi na kak topel zimski pajac katerega najdete v naši ponudbi.

Kaj vse vsebujejo naši pet delni kompleti za novorojenčke?

Naši pet delni kompleti za novorojenčke so sestavljeni iz petih osnovnih elementov prve otroške garderobe.

V kompletu za novorojenčka najdete:

– Bodi na preklop z dolgimi rokavi,
– pajac s stopalkami na naramnice,
– jopico,
– kapico,
– rokavičke proti praskanju.

Vsi elementi v kompletu za novorojenčka so narejeni iz ekološkega 100% česanega bombaža, v katerem bo nežna koža malčka dihala ves čas nošenja. Česani bombaž pa je znan tudi po tem, da je hipoalergen, zelo mehek, prijeten na otip in trpežnejši od navadnega bombaža.

Ker dojenčki večino časa preživijo leže je zelo pomembno, da izberete oblačila iz naravnih materialov.

Izberite komplet za vašega novorojenčka. Ko izbirate oblačila za vašega sončka izberite modro in ekološko.

Kompleti so primerni tudi kot darilo, saj so pakirani v škatli.

Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer lahko izbirate popolnoma naravna in varna otroška oblačila!

Scroll to Top