Otroška oblačila

Vrhunski otroški trak za ušesa

Otroški trakovi za ušesa

Mamice vedno rade z veseljem svoje malčke opremijo s čudovitimi oblačili in ljubkimi otroškimi trakovi za ušesa, kateri pa dandanes ne služijo več samo zaščiti malčkovih ušes ampak tudi kot modni dodatek.

Ali ste vedeli, da Mamatti niso samo najboljša oblačila za vaše malčke ampak tudi čudovit modni dodatek kot so trakovi za ušesa. Jesensko vreme je lahko zelo varljivo in se hitro spreminja in svojih otrok ne želite izpostaviti prehladu ali vnetju ušes. Zato je dobro imeti v garderobi malčka tudi kakšen trak za zaščito ušes.

Kako izbrati otroški trak za ušesa za svojega malčka?

Vsekakor morate biti pozorni na material, ko izbirate otroški trak za ušesa. Naglavni trakovi so izdelani iz različnih materialov, kot so naravni in navadni bombaž ter druge umetne tkanine, kot je saten itd. Izberite material kateri je mehek in otroški koži omogoča zračnost. Material je zelo pomemben, saj je v neposrednem stiku z nežno kožo vašega malčka. Zato so naravne tkanine iz ekološkega česanega bombaža najboljša izbira.

Poznamo mehke naglavne trakove in trde naglavne trakove

Mehki naglavni trakovi za ušesa so idealna izbira za otroke, saj so udobni in lepo objamejo obseg glavice malčka. Izdelani so iz materialov, ki so mehki in zračni ter ne poškodujejo lasišča ali kože.

Trdi naglavni trakovi so izdelani iz plastike in imajo določeno obliko. Pogosto so opremljeni s koničastimi zobmi, ki držijo trak za lase na mestu. Dobri so za odraščajoče deklice, saj lahko ti zobje poškodujejo lasišče vašega malčka.

Velikost ali obseg

Izbira prave velikosti traka za ušesa je izjemno pomembna. Otroški trak za ušesa ne sme biti na glavi niti zelo tesen, niti zelo ohlapen, saj se v obeh primerih otrok ne bo počutil dobro in udobno. Zato posezite po trakovih za lase, ki so po naravi elastični, da se lahko prilagodijo glavi malčka.

Vrste trakov za ušesa

Enostavni naglavni trakovi za otroke so najboljša izbira. Če izbirate trak za ušesa z okraski, se prepričajte, da so pravilno prišiti na trak in da ne ogrožajo varnosti vašega malčka. Najboljši otroški trakovi za ušesa so tisti, ki imajo okraske sešite iz blaga in so narejeni iz tkanin.

Izbira barve

No, nekatere mamice bi želele izbrati popolno ujemajoče se trakove za ušesa z oblačili, medtem ko bi nekatere želele le nekaj naglavnih trakov za malčke in jih ohraniti razvrščene. V obeh primerih je izbira nevtralnih barv, kot so bela, črna, roza, zelena, modra bež, … Vedno dobra izbira.

Vzorci in slogi

Otroški trakovi za ušesa iz ekološkega česanega bombaža, so vedno dobra izbira. Saj so neverjetno mehki, zračnejši od navadnega bombaža, se zelo lepo prilegajo otroški glavi in ne lezejo dol. V naši spletni trgovini Ekobaby.si lahko izbirate med trakovi za ušesa različnih barv in vzorcev tako za fantka kot za punčko, izberete pa lahko trak za ušesa glede na priložnost.

Naši naglavni trakovi pa so lahko tudi odlična izbira za darilo. Vabljeni na ogled ponudbe trakov in kapic!