Bodi na preklop Avto

6,93

Otroški bodi MAMATTI narejen iz kakovostnih pletenin 100% ekološkega česanega bombaža. Posebnost oblačil je česan bombaž, saj je pletenina mehkejša in močnejša od navadnega bombaža. Zato se tudi po nekaj pranjih bodi ne raztegne, barve ne zbledijo, tkanina pa ostane mehk…

Quantity
Šifra: BD6826-M Kategorije: , , , , ,

Dostava naslednji delovni dan! (za naročila oddana do 13:00h)

Enostavna in hitra zamenjava v 14 dnevih po nakupu - izpolnite obrazec za vračilo blaga in ga oddajte.

Potrebujete pomoč, imate vprašanja? Pokličite na 040 121 881 ali nam pišite na info@ekobaby.si!

BODI NA PREKLOP

Bodi na preklop ne omogoča le modnega videza ampak veliko več, saj je zelo mehek in udoben izdelan iz 100% ekološkega česanega bombaža. Otroški bodi malčku nudi udobje ves čas, raven šiv pa dodatno preprečuje draženje občutljive otroške kože. Zagotavljamo tudi ,da bodi na preklop ne vsebuje klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (Prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, Otroku prijazno). Posebnost bodija je ekološki česan bombaž.

Zakaj izbrati otroški bodi na preklop iz česanega ekološkega bombaža?

Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bo vaš malček nadvse užival v otroškem bodiju na preklop iz ekološkega česanega bombaža.

 In kaj je česan bombaža?

Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

 

Kako negovati otroški bodi na preklop?

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.

Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve , zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
50 – dolžina 33 cm, prsni koš – 20 cm x 2.
56 – dolžina 39 cm, prsni koš – 22 cm x 2.
62 – dolžina 40 cm, prsni koš – 23 cm x 2.

Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5-1,5cm.
VELIKOST    MESECI
50                        0-1
56                        1-2
62                        2-3

Velikost

, ,

Barva

,

Material

Poreklo

Dodatno

dolgi rokav, na preklop

Spol

Fantki

Kolekcije

Kolekcija Avto

Bodi na preklop Avto

6,93
Scroll to Top