Otroški bodi bager Original price was: 13,89€.Current price is: 5,56€.
Back to products

Bodi na preklop bager

Bodi na preklop blagovne znamke MAMATTI  je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Posebnost oblačil je česan ekološki bombaž je zelo mehek na dotik in nudi udobje ves čas. Zaradi visoke kakovosti pletenin se po nekaj pranjih oblačila ne bojo raztegnila…

28 People watching this product now!
Šifra: BD0126-M Kategorije: , , , , ,
Velikost , ,
Barva , ,
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav , na preklop
Spol Fantki
Kolekcije Kolekcija Avto

Bodi na preklop z dolgimi rokavi z izjemno unikatnim potiskom bagerjev je kot nalašč za vsakega malega oboževalca bagerjev….

Bodi na preklop blagovne znamke MAMATTI  je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Posebnost oblačil je česan ekološki bombaž je zelo mehek na dotik in nudi udobje ves čas. Zaradi visoke kakovosti pletenin se po nekaj pranjih oblačila ne bojo raztegnila, barva ne bo zbledela in ostale bodo mehke. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Bodi je bele barve z potiskom bagerjev,  je mehak, topel lepo se prilagodi telesu in vašemu malčku ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovit bodi razvaja kožo vašega malčka in mu nudi udobje čez celi dan.

Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~  oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~  oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil  znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

Dimenzije:
50 – dolžina 33 cm, prsni koš – 20 cm x 2.
56 – dolžina 39 cm, prsni koš – 22 cm x 2.
62 – dolžina 40 cm, prsni koš – 23 cm x 2.

Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5 – 1,5cm.
VELIKOST      MESECI

50                    0-1
56                    1-2
62                    2-3