Back to products
Otroški bodi gnom Original price was: 13,89€.Current price is: 5,56€.

Bodi na preklop gnom

Bodi na preklop z prekrasnim potiskom gnoma je zelo mehek in kot nalašč za vašega malčka, saj bo nežno kožo razvajal ves čas. Izdelan je iz 100% ekološkega česanega bombaža kar je posebnost oblačil. Zaradi visoke kvalitete pletenin se bodi po več pranjih ne bo raztegnil, barva ne bo zbledela, ostal bo zelo mehek…

32 People watching this product now!
Šifra: BD2620MC-M Kategoriji: ,
Velikost ,
Barva , ,
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav , na preklop
Spol Fantki

Bodi na preklop z prekrasnim potiskom gnoma je zelo mehek in kot nalašč za vašega malčka, saj bo nežno kožo razvajal ves čas. Izdelan je iz 100% ekološkega česanega bombaža kar je posebnost oblačil. Zaradi visoke kvalitete pletenin se bodi po več pranjih ne bo raztegnil, barva ne bo zbledela, ostal bo zelo mehek, kar pa je najbolj pomembno koža otroka diha. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).

Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen, nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~  oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~  oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil  znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
68 – dolžina 41 cm, prsni koš – 24 cm x 2.
74 – dolžina 43 cm, prsni koš – 25 cm x 2.
80 – dolžina 45 cm, prsni koš – 26 cm x 2.
86 – dolžina 46 cm, prsni koš – 27 cm x 2.
92 – dolžina 46 cm, prsni koš – 28 cm x 2.
98 – dolžina 46 cm, prsni koš – 29 cm x 2.

Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5 – 1,5cm.

VELIKOST        MESECI

68                     4-6
74                      6-9
80                     9-12
86                    12-18
92                    18-24
98                    2-3 let