Otroški bodi gnom Original price was: 13,89€.Current price is: 5,56€.
Back to products
Otroški bodi little Rudolf Original price was: 13,89€.Current price is: 5,56€.

Bodi na preklop little Rudolf

Original price was: 13,89€.Current price is: 5,56€.

Bodi na preklop je izdelan iz najboljših pletenin (100% ekološki česan bombaž) kar pomeni da ponuja otroku prav vse kar potrebuje, da se bo počutil udobno. Zato se tudi po več pranjih oblačila ne raztegnejo, barve ne…

11 Items sold in last 3 hours
23 People watching this product now!
Šifra: BD002-M Kategoriji: ,
Velikost ,
Barva ,
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav , na preklop
Spol Fantki , Punčke

Bodi z dolgimi rokavi na preklop z prikupnim potiskom jelenčka Rudolfa, je kot nalašč za vašega malčka, ker mu ne daje le lepega videza ampak veliko več…

Bodi na preklop je izdelan iz najboljših pletenin (100% ekološki česan bombaž) kar pomeni da ponuja otroku prav vse kar potrebuje, da se bo počutil udobno. Zato se tudi po več pranjih oblačila ne raztegnejo, barve ne zbledijo, oblačila pa ostanejo zelo mehka. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Bodi je bele barve z čudovitim potiskom jelenčka Rudolfa, je mehak, topel se lepo prilagodi telesu in je zaradi zapenjanja spredaj zelo praktičen za preoblačenje in previjanje. Bodi pa ne omogoča le modnega videza ampak veliko več prečudovit bodi razvaja kožo vašega malčka in mu nudi udobje čez celi dan.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~  oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~  oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil  znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
50 – dolžina 33 cm, prsni koš – 20 cm x 2.
56 – dolžina 39 cm, prsni koš – 22 cm x 2.
62 – dolžina 40 cm, prsni koš – 23 cm x 2.

Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5 – 1,5cm.
VELIKOST       MESECI

50                     0-1
56                     1-2
62                     2-3