Ekološki bodi na preklop

13,86

Prečudovit ekološki bodi na preklop je enostaven za oblačenje ter razvaja kožo vašega malčka saj je izdelan iz ekološkega česanega bombaža. Koža otroka v ekološkem bodiju diha za dodatno preprečevanje draženja občutljive otroške kože pa poskrbi raven šiv. Zaradi visoke kvalitete tkanine se otroški bodi…

Quantity
Šifra: BD6727-M Kategorije: , , ,

Dostava naslednji delovni dan! (za naročila oddana do 13:00h)

Enostavna in hitra zamenjava v 14 dnevih po nakupu - izpolnite obrazec za vračilo blaga in ga oddajte.

Potrebujete pomoč, imate vprašanja? Pokličite na 040 121 881 ali nam pišite na info@ekobaby.si!

EKOLOŠKI BODI NA PREKLOP

Prečudovit ekološki bodi na preklop je enostaven za oblačenje ter razvaja kožo vašega malčka saj je izdelan iz ekološkega česanega bombaža. Koža otroka v ekološkem bodiju diha za dodatno preprečevanje draženja občutljive otroške kože pa poskrbi raven šiv. Zaradi visoke kvalitete tkanine se otroški bodi na preklop po več pranjih ne bo raztegnil, barva ne bo zbledela, tkanina pa bo ostala mehka. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).

IN ZAKAJ JE ČESAN BOMBAŽ POSEBEN

Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati ekološki bodi na preklop iz ekološkega bombaža?

Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve , zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
50 – dolžina 33 cm, prsni koš – 20 cm x 2.
56 – dolžina 39 cm, prsni koš – 22 cm x 2.
62 – dolžina 40 cm, prsni koš – 23 cm x 2.

Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5 – 1,5cm.
VELIKOST   MESECI
50                       0-1
56                       1-2
62                       2-3

Velikost

, ,

Barva

Material

Poreklo

Dodatno

dolgi rokav, na preklop

Spol

Fantki

Kolekcije

Kolekcija Cifra

Ekološki bodi na preklop

13,86
Scroll to Top