Back to products
Bodi dolgi rokav Panter Original price was: 13,89€.Current price is: 4,17€.

Bodi oblekica kratki rokav

Otroška bodi oblekica Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejena iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv,…

19 People watching this product now!
Šifra: SB5000 Kategorije: , ,
Velikost , , , ,
Barva
Material
Poreklo
Dodatno kratki rokav
Spol Punčke
Kolekcije Kolekcija Flora

OTROŠKA BODI OBLEKICA FLORA

Otroška bodi oblekica Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejena iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Otroška bodi oblekica je svetlo roza barve z potiskom čudovitih cvetov, je mehka, topla, se lepo prilagodi telesu in vaši malčici ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovita otroška bodi oblekica je primerna za posebne priložnosti in prav tako za vsak dan hkrati pa razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje čez celi dan.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% organski bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:

62 dolžina – približno 36cm, prsni koš – okoli 21cm.
68 dolžina – približno 38cm, prsni koš – okoli 22cm.
74 dolžina – približno 39cm, prsni koš – okoli 23cm.
80 dolžina – približno 41cm, prsni koš – okoli 24cm.
86 dolžina – približno 42cm, prsni koš – okoli 25cm.

Navedene mere se lahko razlikujejo za 0,5-1,5cm.

VELIKOST   MESECI

62                       2-3
68                      4-6
74                      6-9
80                     9-12
86                    12-18

Zakaj izbrati otroška oblačila iz organskega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz organskega bombaža.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža

Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.