Kratke hlače Mornarček Original price was: 12,99€.Current price is: 9,74€.
Back to products

Okay odstranjevalec madežev na tkaninah Bossy Chick

7,89

Odstranjevanje madežev s tekstilnih površin: Na suho bombažno krpo ali mehko krtačko nanesi nekaj kapljic odstranjevalca in previdno očisti tekstilno površino. Z mokro krpo obriši celotno površino, kjer je bilo čistilo. Posebna sestava omogoča, da sredstvo prodre globoko v tkanino ter zmehča in raztopi trdovratne madeže.

Učinkovito razgrajuje maščobne, beljakovinske in škrobne madeže, kot so madeži: jajc, mleka, krvi, kave, paradižnika, kozmetičnih preparatov, vina, trave, olja, maščob, sadja, omak, ipd. Pri tem NE poškoduje tkanine ali barve tkanin. Lahko se uporablja za vse vrste tkanin, razen za volno, svilo in občutljive tkanine.
Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Ni na zalogi

Kategorija:

Okay odstranjevalec madežev na tkaninah Bossy Chick

Strup je v majhnih stekleničkah, jaz pa trdim, da so v majhnih plastenkah najbolj učinkovita čistila! 🙂 Nič ne gre za hvalisanje, dejstvo pa je, da sem preprosto najučinkovitejša!

Ne samo, da uspešno obvladam praktično vse vrste madežev, ampak sem tudi izjemno priročna za uporabo. Moja pršilka omogoča enostavno nanašanje na madež, bodisi da gre za madeže krvi, trave, olja, maščob, čokolade, sadja, omak, vina, kozmetičnih pripravkov, in še več. Lahko me uporabljate na umazanih oblačilih, kjer me nanesete na madež pred pranjem, ali kot odstranjevalec madežev na tkaninah, ki jih ni mogoče oprati v stroju. Tako je – uporabite me lahko tudi za čiščenje preprog, oblazinjenega pohištva, otroških vozičkov, avtomobilskih sedežev in praktično česarkoli drugega v vašem domu, kar se lahko nenamerno popacka.

 

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

Količina: 250ml

Sestavine: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, milo, vsebuje encime, sredstva za optično beljenje, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolunone, sodium pyrithione).

Uporaba: Odstranjevalec nanesi direktno na madež, rahlo podrgni, pusti učinkovati 20-30 minut in operi/očisti. Primerno za oblačila, oblazinjeno pohištvo, talne obloge, tepihe, itisone, tapisone, stenske tekstilne obloge, avtomobilske sedeže iz tekstila, otroške vozičke … Odstranjevanje madežev s tkanin (oblačil): Odstranjevalec nanesi direktno na madež ali pa ga uporabi kot dodatek pri pranju z detergentom, neposredno v pralnem stroju. K detergentu vlij 50 ml odstranjevalca in operi po običajnem pralnem postopku. Učinkuje že pri nizkih temperaturah pranja.

Odstranjevanje madežev s tekstilnih površin: Na suho bombažno krpo ali mehko krtačko nanesi nekaj kapljic odstranjevalca in previdno očisti tekstilno površino. Z mokro krpo obriši celotno površino, kjer je bilo čistilo. Posebna sestava omogoča, da sredstvo prodre globoko v tkanino ter zmehča in raztopi trdovratne madeže. Učinkovito razgrajuje maščobne, beljakovinske in škrobne madeže, kot so madeži: jajc, mleka, krvi, kave, paradižnika, kozmetičnih preparatov, vina, trave, olja, maščob, sadja, omak, ipd. Pri tem NE poškoduje tkanine ali barve tkanin. Lahko se uporablja za vse vrste tkanin, razen za volno, svilo in občutljive tkanine.

OPOZORILO: Za vsako tkanino najprej testirajte na majhnem predelu, ker lahko odstranjevalec pri občutljivih tkaninah razbarva / pobeli barvo.
(npr. viskoza, …)