Back to products
Hlače s stopalkami Original price was: 11,99€.Current price is: 4,80€.

Hlače s stopalkami

Original price was: 11,99€.Current price is: 4,80€.

Hlače temno modre barve, z prikupnim našitkom jelenčka, ki bodo na vašem malčku izgledale čudovito. Za udobje pa poskrbi širok pas iz bombažnega rebra, preprečuje pritisk na otroški trebušček…
Hlače s stopalkami Evropske blagovne znamke MAMATTI  so narejene iz 100% ekološkega česanega bombaža…

9 Items sold in last 3 hours
36 People watching this product now!
Šifra: PD004 Kategoriji: ,
Velikost , , , ,
Barva ,
Material
Poreklo
Dodatno dolge hlače , s stopalkami
Spol Fantki
Kolekcije Kolekcija Avto

Hlače temno modre barve, z prikupnim našitkom jelenčka, ki bodo na vašem malčku izgledale čudovito. Za udobje pa poskrbi širok pas iz bombažnega rebra, preprečuje pritisk na otroški trebušček…
Hlače s stopalkami Evropske blagovne znamke MAMATTI  so narejene iz 100% ekološkega česanega bombaža.
Hlače z prečudovitim našitkom jelenčka, so mehke, tople in se lepo prilagodijo telesu in vašemu malčku ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Hlače razvajajo kožo vašega malčka in mu nudijo udobje veš čas, tudi med spanjem. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:
Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.
~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.
~ Vsa oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.
~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.
~  oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili
~  oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.
~ oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil  znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Ve. 56 dolžina – 35 cm.
Ve. 62 dolžina – 37 cm.
Ve. 68 dolžina – 39 cm.
Ve. 74 dolžina – 41 cm.
Ve. 80 dolžina – 43 cm.