Back to products
Bodi dolgi rokav Panter Original price was: 13,89€.Current price is: 4,17€.

Hlače s stopalkami visoki pas flora

Otroške hlače s stopalkami Evropske blagovne znamke MAMATTI so narejene iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida,…

28 People watching this product now!
Šifra: PG5016 Kategorije: , , , ,
Velikost , , , ,
Barva
Material
Poreklo
Dodatno dolge hlače , s stopalkami
Spol Punčke
Kolekcije Kolekcija Flora

OTROŠKE HLAČE S STOPALKAMI FLORA

Otroške hlače s stopalkami Evropske blagovne znamke MAMATTI so narejene iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Otroške hlače so nežno roza barve z čudovitim potiskom cvetov ter imajo visok patent, so mehke, tople, se lepo prilagodijo telesu.Otroške hlače vaši malčici ne omogočajo le modnega videza ampak tudi razvajajo kožo vaše malčice in ji nudijo udobje čez celi dan.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:

56 dolžina – 35 cm.
62 dolžina – 37 cm.
68 dolžina – 39 cm.
74 dolžina – 41 cm.
80 dolžina – 43 cm.

Navedene dimenzije se lahko razlikujejo vsaj +-0,5 – 1,5 cm.

VELIKOST             MESECI

56                                  1-2
62                                 2-3
68                                 4-6
74                                 6-9
80                               9-12