Kratka majica Original price was: 14,99€.Current price is: 11,24€.
Back to products
Pajac s stopalkami Dino Original price was: 17,89€.Current price is: 8,95€.

Kratke hlače bloomers Dino

Original price was: 11,63€.Current price is: 8,72€.

Naše poslanstvo je pomagati in zagotoviti staršem da najdejo prava oblačila za svojega otroka. Osredotočeni smo samo na trajnostno modo. Zato v naši trgovini najdete otroška oblačila najvišje kakovosti. Kratke…

Šifra: BU11709 Kategorije: , , ,
Velikost ,
Barva
Material
Poreklo
Dodatno kratke hlače

Naše poslanstvo je pomagati in zagotoviti staršem da najdejo prava oblačila za svojega otroka. Osredotočeni smo samo na trajnostno modo. Zato v naši trgovini najdete otroška oblačila najvišje kakovosti.
Kratke hlače za dojenčke imenovane bloomers se bodo zelo lepo prilagodile malčku, zaradi sestave 100% ekološkega česanega bombaža pa bo koža malčka dihala ves čas nošenja. Ker je ekološki česani bombaž znan po tem da zelo dobro absorbira vlago in regulira telesno temperaturo se vaš malček ne bo pregreval in mu ne bo prevroče. Nosijo se lahko samostojno ali pa preprosto čez pleničko.

Vsa naša oblačila so narejena na Poljskem, kjer so delavci pošteno plačani in delajo pod pravičnimi pogoji. Oblačila imajo certifikate, varno za otroka, prijazno do ljudi, Oeko-Tex standard 100. Barve in potiski na oblačilih so na vodni osnovi, prav tako pa so odporna na vsakodnevno rabo in pranje.

Naša oblačila pa so prav tako primerna za otroke z atopijskim dermatitisom, ekcemom…

Mere:
vel 56/62: pas – 2 x 20 cm, dolžina sprednjih nog – 15 cm.

Vel. 68/74: pas – 2 x 22 cm, dolžina sprednjih nog – 18 cm.