Kapa 8,56
Back to products
Trenerka spodnji del fox Original price was: 14,86€.Current price is: 5,05€.

Kratke hlače blue space

Original price was: 12,99€.Current price is: 9,74€.

Otroške kratke hlače Evropske blagovne znamke MAMATTI so narejene iz 100% visoko kakovostnega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih…

Šifra: SZ5618 Kategorije: , , ,
Velikost , , , ,
Barva ,
Material
Poreklo
Dodatno kratke hlače
Spol Fantki
Kolekcije Kolekcija Space

OTROŠKE KRATKE HLAČE BLUE SPACE

Otroške kratke hlače Evropske blagovne znamke MAMATTI so narejene iz 100% visoko kakovostnega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Otroške kratke hlače so temno modre barve katere krasijo žepi z modrim odtenkom, so mehke, tople se lepo prilagodijo telesu in vašemu malčku ne omogočajo le modnega videza ampak veliko več prečudovite kratke hlače razvajajo kožo vašega malčka in mu nudijo udobje čez celi dan.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
Dolžina 74 – 18 cm, obseg pasu 49 cm.
Dolžina 80 – 19 cm, obseg pasu 50 cm.
Dolžina 86 – 20 cm, obseg pasu 51 cm.
Dolžina 92 – 21 cm, obseg pasu 52 cm.
Dolžina 98 – 21 cm, obseg pasu 53 cm.
+ – 0,5-1,5cm.
VELIKOST           MESECI
74                               6-9
80                              9-12
86                              12-18
92                              18-24
98                              2-3 let

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja bombaža odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža

Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.