Back to products
Kapa za novorojenčka Forest Original price was: 8,89€.Current price is: 6,22€.

Oblekica za deklico Forest

Original price was: 15,99€.Current price is: 11,19€.

Oblekica za deklico Forest je iz 100% česanega ekološkega bombaža, ki je trpežen in mehak na dotik. Brez nečistoč, izjemno udobje in nežnost na občutljivi otroški koži

Šifra: SK10335 Kategorije: , , ,
Velikost

,

,

,

,

,

Barva

Material

Poreklo

Dodatno

dolgi rokav

Spol

Punčke

Kolekcije

Kolekcija Forest

Oblekica za deklico Forest

Odkrijte našo kolekcijo ekoloških otroških oblekic, kjer se udobje sreča z eleganco. Vsaka oblekica je narejena iz 100% česanega ekološkega bombaža, ki je mehak na dotik in hkrati trpežen. Česan bombaž, brez nečistoč in kratkih nitk, nudi izjemno udobje ter nežnost na občutljivi otroški koži.

Zakaj ČESAN BOMBAŽ?

Česanje bombaža odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju, kar povečuje trpežnost materiala. Posledično se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar zmanjšuje obrabo in razpletanje. Česan bombaž je tako ne samo mehkejši, temveč tudi bolj vzdržljiv od običajnega bombaža. Poleg tega je znano, da je česan bombaž kemično neoporečen in ne vsebuje alergenov, kar zagotavlja popolno varnost za vaše malčke.

Zakaj izbrati ekološki bombaž za otroška oblačila?

Otroška koža je občutljiva, zato smo ustvarili oblekice iz najpomembnejšega naravnega vlakna – bombaža. Ekološki bombaž je odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen, zato so naše oblekice popolna izbira za udobno nošenje vsak dan.

Vzdrževanje – ker skrbimo za vsak detajl:

Pranje:
– Oprane na 30°C, ohranjajo svojo obliko in mehkobo. Uporabljajte naravne detergente, zasnovane za dojenčke/otroke, in se izogibajte belilu ali agresivnim detergentom.

Ločeno pranje:
– Operite skupaj z oblačili podobnih barv, da ohranite svežino barv.

Obrnjeno pranje:
– Perite obrnjeno, da ohranite vzorec in barve.

Likajte z ljubeznijo:
– Likanje zmanjšuje draženje kože in ohranja kakovost. Uporabite paro pri temperaturi 180-240°C.

Odkrijte svet nežnosti in elegance z našimi ekološkimi otroškimi oblekicami, ki so več kot le oblačila – so izraz skrbi, udobja in ljubezni do vaših malčkov.