Okay detergent za perilo Prince Perfect

9,89

Okej, detergent za pranje Prince Perfect

Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

Ni na zalogi

18 People watching this product now!
Kategorija:

Okej, detergent za pranje Prince Perfect

Gotovo nisi med tistimi, ki bi radi imeli gore umazanega perila, kajne? 🙂 Toda obstaja nekdo, ki prav to obožuje! To je nihče drug kot Prince Perfect, ki bo prihitel na belem konju in rešil dan, ko se bodo nakopičile umazani kupi perila. 😉 Zakaj je ta princ tako “perfect,” sprašuješ? Ker je idealen za vse barve perila in učinkovit pri pranju pri vseh temperaturah (tudi nizkih)! Poleg tega je pravi mojster pri odstranjevanju madežev (ne verjameš? Preveri sam!) ter poskrbi za prijetno svežino perila po vsakem pranju.

Ha, morda smo mislili, da so princi le plod domišljije pravljic. Preizkusi našega Princa in se prepričaj, da obstajajo pravi gospodje, ki rešijo svoje princeske pred nadležnimi gospodinjskimi opravili.

Prince Perfect ima še eno pravljično lastnost – zvest je svoji Fluffy Princess, s katero bosta dišala omamno do konca svojih dni! Oba junaka najdeš skupaj v našem čarobnem setu.

 

Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. Po uporabi obvezno zapri pokrovček!

Količina:  1000 ml (za 25 pranj)

Sestava: 5-15% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, <5% milo, vsebuje encime, konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, benzisothiazolinone), dišave (limonene, linalool).

Uporaba: Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.