Otroški bodi Jelenček Original price was: 13,89€.Current price is: 5,55€.
Back to products
hlače s stopalkami za dojenčka
Hlače s stopalkami za dojenčka Original price was: 12,99€.Current price is: 9,09€.

Otroški bodi

Otroški bodi MAMATTI izdelan iz 100% ekološkega česanega bombaža je zelo mehek. Čudovit bodi razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje čez celi dan. Posebnost bodija je česan bombaž ki se tudi po več pranjih ne bo raztegnil, barva ne bo zbledela …

Šifra: BD6128-D Kategorije: , , ,
Velikost , , , , ,
Barva
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav
Spol Punčke
Kolekcije Kolekcija Koala

OTROŠKI BODI

Otroški bodi MAMATTI izdelan iz 100% ekološkega česanega bombaža je zelo mehek. Čudovit bodi razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje čez celi dan. Posebnost bodija je česan bombaž ki se tudi po več pranjih ne bo raztegnil, barva ne bo zbledela in ostal bo mehek. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (Prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, Otroku prijazno).

Kaj je česan bombaž?

Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroški bodi iz ekološkega bombaža?

Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ eko oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ eko oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ eko oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:

Dimenzije:

68 – dolžina 41 cm, prsni koš – 24 cm x 2.
74 – dolžina 43 cm, prsni koš – 25 cm x 2.
80 – dolžina 45 cm, prsni koš – 26 cm x 2.
86 – dolžina 46 cm, prsni koš – 27 cm x 2.
92 – dolžina 46 cm, prsni koš – 28 cm x 2.
98 – dolžina 46 cm, prsni koš – 29 cm x 2.
Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5-1,5cm.
VELIKOST   MESECI

68                      4-6
74                      6-9
80                     9-12
86                    12-18
92                    18-24
98                    2-3 let