otroške kratke hlače
Otroške kratke hlače Original price was: 12,90€.Current price is: 7,74€.
Back to products

Otroški trak za ušesa

9,99

Otroški trak za ušesa je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Trak za ušesa je roza barve z potiskom čudovitih metuljčkov, je mehek, topel, se lepo prilagodi glavi in vaši malčici ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovit trak razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje

Ni na zalogi

Šifra: OP7087 Kategorije: , ,
Barva ,
Material
Poreklo
Spol Punčke
Kolekcije Kolekcija Butterfly

Otroški trak za ušesa

Otroški trak za ušesa je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Trak za ušesa je roza barve z potiskom čudovitih metuljčkov, je mehek, topel, se lepo prilagodi glavi in vaši malčici ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovit trak razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje čez celi dan. Zagotavljamo tudi ,da trak za ušesa ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (Prijazno do ljudi, OEKO-TEX Standard 100, Otroku prijazno). Prav tako zagotavljamo, da se oblačila po več pranjih ne skrčijo, raztegnejo, barva ne bo zbledela in ostala bodo mehka – potrebno je upoštevati navodila za vzdrževanje proizvajalca.

Zakaj me kupiš?

~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi)

~ je primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami

~ ekološki česan bombaž

~ je najmehkejši saj je iz česanega bombaža

~ je prijazen do okolja

~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive otroške kože

Otroški trak za ušesa – Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:

Velikost univerzalna.