Otroški zimski pajac
Otroški zimski pajac Original price was: 24,99€.Current price is: 12,49€.
Back to products
Bodi POLO Car
Bodi POLO Car Original price was: 14,90€.Current price is: 5,96€.

Otroški zimski pajac Natura

Otroški zimski pajac Natura je obvezen v vsaki garderobi malčice, saj bo v njegovi mehkobi neizmerno uživala. Najvišja kakovost pletenin ekološki česan bombaž ponuja popolno udobje…

Šifra: KB7271 Kategorije: , ,
Velikost , , ,
Barva
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav , s stopalkami , zimski pajac
Spol Punčke
Kolekcije Kolekcija Natura

Otroški zimski pajac Natura

Otroški zimski pajac Natura je obvezen v vsaki garderobi malčice, saj bo v njegovi mehkobi neizmerno uživala. Najvišja kakovost pletenin ekološki česan bombaž ponuja popolno udobje in razvaja kožo. Malčica bo med sprehodom uživala saj je skrbno sešit in je ne bo oviral med gibanjem. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati.

Zakaj me kupiš?

~ ker imam certifikate (OEKO-TEX standard 100, Varno za otroka, Prijazno do ljudi)

~ sem primeren za otroke z občutljivo kožo in alergijami

~ ekološki česan bombaž

~ sem najmehkejši saj sem iz česanega bombaža

~ sem prijazen do okolja

~ ravni šiv ki preprečuje dodatno draženje občutljive otroške kože

Otroški zimski pajac Natura – Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% organski bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

Česan bombaž

Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.