Bodi na preklop Hero Original price was: 13,86€.Current price is: 4,16€.
Back to products
Kapa Kameleon Original price was: 8,56€.Current price is: 4,28€.

Pajac s stopalkami Hero

Otroški pajac s stopalkami Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih…

Šifra: PA6540 Kategorije: , , , ,
Velikost , , , , ,
Barva , ,
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav , s stopalkami
Spol Fantki
Kolekcije Kolekcija Super Hero

OTROŠKI PAJAC s STOPALKAMI

Otroški pajac s stopalkami Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 100% ekološkega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Otroški pajac je mehek, topel in se lepo prilagodi telesu in vašemu malčku ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovit otroški pajac razvaja kožo vašega malčka in mu nudi udobje veš čas, tudi med spanjem.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
50 – dolžina do stopala 45 cm, širina 22 cm x 2, rokav od vratu 23 cm.
56 – dolžina do stopala 47 cm, širina 23 cm x 2, rokav od vratu 25 cm.
62 – dolžina do stopala 49 cm, širina 24 cm x 2, rokav od vratu 27 cm.
68 – dolžina do pete 51 cm, širina 25 cm x 2, rokav od vratu 28 cm.
74 – dolžina do stopala 54 cm, širina 26 cm x 2, rokav od vratu 30 cm.
80 – dolžina do pete 59 cm, širina 28 cm x 2, rokav od vratu 32 cm.

Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5-1,5cm.
VELIKOST   MESECI
50                       0-1
56                       1-2
62                       2-3
68                      4-6
74                      6-9
80                     9-12