Bodi kratki rokav flora Original price was: 13,86€.Current price is: 10,39€.
Back to products
Bodi dolgi rokav Panter Original price was: 13,89€.Current price is: 4,17€.

Srajčka na preklop dolgi rokav flora

Srajčka na preklop Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejena iz 100% visoko kakovostnega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv,…

Šifra: KO5011 Kategorije: , , ,
Velikost , ,
Barva
Material
Poreklo
Dodatno dolgi rokav , na preklop
Spol Punčke
Kolekcije Kolekcija Flora

SRAJČKA NA PREKLOP FLORA

Srajčka na preklop Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejena iz 100% visoko kakovostnega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Srajčka na preklop flora je roza barve z čudovitim potiskanim vzorcem cvetov je mehka, topla, se lepo prilagodi telesu in vaši malčici ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovita srajčka na preklop je enostavna za obleči in vaši malčici ne omogoča le modnega videza ampak tudi razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje čez celi dan.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:

50 – dolžina 20cmx2, širina 18cmx2,rokav od vratu 21cm.
56 – dolžina 22cmx2, širina 19cmx2, rokav od vratu 23cm.
62 – dolžina 25cmx2, širina 20cmx2, rokavi od vratu 25cm.

Navedene dimenzije se lahko razlikujejo vsaj +-0,5 – 1,5 cm.

VELIKOST          MESECI

50                             0-1
56                             1-2
62                             2-3

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža

Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.