Trak za zaščito ušes

8,99

Otroški trak za ušesa Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 97% visoko kakovostnega česanega bombaža in 3% elastana. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov , pesticidov, formaldehida,…

Ni na zalogi

Šifra: OS5288 Kategorije: , ,

Dostava naslednji delovni dan! (za naročila oddana do 13:00h)

Enostavna in hitra zamenjava v 14 dnevih po nakupu - izpolnite obrazec za vračilo blaga in ga oddajte.

Potrebujete pomoč, imate vprašanja? Pokličite na 040 121 881 ali nam pišite na info@ekobaby.si!

OTROŠKI TRAK ZA UŠESA
Otroški trak za ušesa Evropske blagovne znamke MAMATTI je narejen iz 97% visoko kakovostnega česanega bombaža in 3% elastana. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov , pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Otroški trak za ušesa je bele barve je mehek, topel, se lepo prilagodi glavi in vaši malčici ne omogoča le modnega videza ampak veliko več. Prečudovit otroški trak za ušesa razvaja kožo vaše malčice in ji nudi udobje čez celi dan.

PODROBNOSTI:
0-1 leto
2-3 leta

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža

Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Barva

Material

Poreklo

Dodatno

trak za ušesa

Spol

Punčke

Kolekcije

Kolekcija Panter

Trak za zaščito ušes

8,99
Scroll to Top