Kapa 8,56
Back to products
Bodi kratki rokav raccoon Original price was: 13,86€.Current price is: 5,54€.

Trenerka spodnji del fox

Original price was: 14,86€.Current price is: 5,05€.

Otroška trenirka Evropske blagovne znamke MAMATTI so narejene iz 100% visoko kakovostnega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv…

17 Items sold in last 3 hours
18 People watching this product now!
Šifra: SM5948- Kategorije: , , ,
Velikost , , , , ,
Barva ,
Material
Poreklo
Dodatno dolge hlače , brez stopalk
Spol Fantki
Kolekcije Kolekcija Fox

OTROŠKA TRENIRKA FOX

Otroška trenirka Evropske blagovne znamke MAMATTI so narejene iz 100% visoko kakovostnega česanega bombaža. Zagotavljamo tudi ,da otroška oblačila ne vsebujejo klorofenolov, pesticidov, formaldehida, prepovedanih azobarv, alergičnih barv in izvlečenih težkih kovin, kar potrjujejo certifikati (prijazno do ljudi, Oeko-Tex Standard 100, otroku prijazno).
Otroška trenirka so nežno turkizno modre barve, so mehke, tople in se lepo prilagodijo telesu in vašemu malčku ne omogočajo le modnega videza ampak veliko več prečudovite hlače razvajajo kožo vašega malčka in mu nudijo udobje veš čas.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo umiti na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila umivamo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z enakimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, ker se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.
Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C. Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.

PODROBNOSTI:
Dimenzije:
68 Dolžina – 39 cm.
74 Dolžina – 41 cm.
80 Dolžina – 43 cm.
86 Dolžina – 45 cm.
92 Dolžina – 48 cm.
98 Dolžina – 51 cm.
Prikazane mere se lahko razlikujejo
+ – 0,5-1,5cm.
VELIKOST            MESECI

68                               4-6
74                               6-9
80                              9-12
86                             12-18
92                             18-24
98                             2-3 let

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz Bombaževca. Je posebno prefinjen in mehak na otip, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v oblačilih iz ekološkega bombaža.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, ker nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti, močnejši pa je od običajnega bombaža, ker postopek česanja bombaža odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega bombaža

Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.