Rdeča oblekica z mašnico
Dekliška oblekica Božič Original price was: 20,89€.Current price is: 10,45€.
Back to products

TUTU krilo Božič

9,5915,99

24 Items sold in last 3 hours
36 People watching this product now!
Šifra: 23ST01 Kategorije: , ,
Velikost , , , , , ,
Barva ,
Material
Poreklo
Dodatno Krilo

Čeprav imamo vsi radi delček božičnega kiča, še vedno razumemo potrebo po kakovosti. To izjemno čudovito rdeče krilo za punčko je narejena iz tila, je zračna, udobna in pralna v pralnem stroju in ne ovira gibanja otroka.
Krilo je kot nalašč za decembrsko praznovanje.

ČESAN BOMBAŽ
Česan bombaž je mehkejši od običajnega bombaža, saj nima nečistoč ali kratkih štrlečih niti. Močnejši je od običajnega bombaža, kajti postopek česanja odstrani kratka vlakna, ki so nagnjena k lomljenju. Po česanju bombaža se zravnana vlakna tesneje povežejo, kar vodi do manj obrabe in razpletanja. Zaradi teh prednosti in dodatnega dela, potrebnega med proizvodnim postopkom, je česan bombaž dražji in razkošnejši od običajnega. Česan bombaž odlikujejo številne lastnosti, je mehak , zračen nežen do kože in ima kemično neoporečno sestavo in ne vsebuje alergenov.

Zakaj izbrati otroška oblačila iz ekološkega bombaža?
Bombaž je najpomembnejše naravno vlakno, pridelano iz bombaževca. Je posebno prefinjen, odlično vpojen, prijeten na dotik in nežen do občutljive kože. Zato bodo vaši malčki nadvse uživali v otroških oblačilih iz ekološkega bombaža.

Vzdrževanje:

Najboljši način da ohranite bombažne izdelke je, da se jim približate na nežen način, saj so takšna oblačila zelo občutljiva in zahtevajo posebno nego.

~100% ekološki bombaž se lahko med izpiranjem skrči, saj ni kemično obdelan, zato je treba takšno oblačilo oprati na 30°C.

~ Vsa otroška oblačila peremo v naravnih detergentih zasnovanih prav za dojenčke/otroke, ki ne dražijo dojenčkove/otrokove kože.

~ Ne uporabljajte belila ali detergentov.

~ otroška oblačila peremo skupaj z podobnimi oblačili

~ otroška oblačila peremo obrnjena narobe, to pomeni da so potiskani deli oblačil na notranji strani.

~ otroška oblačila pred uporabo vedno zlikamo, saj se z likanjem oblačil znebimo nečistoče, ki lahko draži kožo malčka.

Bombažne izdelke likamo s paro na temperaturi 180-240°C.
Pri 100°C v suhem okolju se bombaž ne poškoduje, v suhem okolju pri 180°C pa obstaja visoka verjetnost porumenitve, zato ob likanju uporabljajmo paro.