Čistila za perilo

Prikaz vseh 3 rezultatov

- 50%

Okay odstranjevalec madežev na tkaninah Bossy Chick

Odstranjevanje madežev s tekstilnih površin: Na suho bombažno krpo ali mehko krtačko nanesi nekaj kapljic odstranjevalca in previdno očisti tekstilno površino. Z mokro krpo obriši celotno površino, kjer je bilo čistilo. Posebna sestava omogoča, da sredstvo prodre globoko v tkanino ter zmehča in raztopi trdovratne madeže. Učinkovito razgrajuje maščobne, beljakovinske in škrobne madeže, kot so madeži: jajc, mleka, krvi, kave, paradižnika, kozmetičnih preparatov, vina, trave, olja, maščob, sadja, omak, ipd. Pri tem NE poškoduje tkanine ali barve tkanin. Lahko se uporablja za vse vrste tkanin, razen za volno, svilo in občutljive tkanine. Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

- 50%

Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess

Okay mehčalec za perilo Fluffy Princess Mehčalna formula je zasnovana z mislijo na optimalno odišavljanje perila, kjer se Fluffy Princess izkaže kot prava strokovnjakinja. Mehčalec je za 33 pranj ter je na voljo tudi v refillu. Izdelki Okay so veganski, ekološki in narejeni v Sloveniji. 

- 50%

Okay detergent za perilo Prince Perfect

Okej, detergent za pranje Prince Perfect Detergent je primeren za strojno in ročno pranje perila. Učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanine pred bledenjem. Rezultat pranja je čisto in sveže perilo. Primeren je za pranje vseh vrts barvnih in belih tkanin. Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev na etiketi na oblačilih.

Scroll to Top