Pravila nagradne igre

Nagradna igra podjetja ekobaby.si v sodelovanju z FRUCTAL (frutek)–  Facebook objava

Podrobnosti o promotorju:
Promotor je EKOBABY, Janja Weingartner s.p., ulica Veljka Vlahoviča 66, 2000 Maribor. Nagradna igra, ki jo organiziramo, ni pod domeno družbenega omrežja Facebook. Facebook nagradne igre ne sponzorira, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

Trajanje promocije:
Promocija se bo začela 9.1. 2022 ob 00:00. uri (Central European Time) in zaključila 16.1. 2022 ob 23.59 (Central European Time).

Upravičenost:
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki Facebooka. Velja za prebivalce področja Slovenije, zato nagrado pošljemo samo po Sloveniji. Vsak uporabnik lahko sodeluje enkrat.

Kako zmagati in sodelovati:
Sodelujete tako, da všečkate in komentirate pod objavo:
Zmagovalci bodo naključno izbrani preko orodja: https://commentpicker.com/
Zmagovalci bodo razglašeni do 14. ure, 17.1.2022.

Nagrade:
Možne nagrade za izžrebance so:
1. nagrada: Otroška trenirka za fantka ali punčko in FRUTEK proizvodi 6x kašica v steklenički 190g 6x Pouch kašiča 100g

Komplet trenirka Monstera

Komplet trenirka Avto

2. nagrada: Otroški pajac za fantka ali punčko in FRUTEK proizvodi 6x kašica v steklenički 190g 6x Pouch kašiča 100g

Pajac brez stopalk Koala

Pajac brez stopalk Hero

3. nagrada: Otroški bodi za fantka ali punčko in FRUTEK proizvodi 6x kašica v steklenički 190g 6x Pouch kašiča 100g

Bodi dolgi rokav pink

Bodi dolgi rokav Kameleon

4. nagrada: Otroška rutica za fantka ali punčko in FRUTEK proizvodi 6x kašica v steklenički 190g 6x Pouch kašiča 100g

Rutica trikotna Kameleon

Rutica trikotna Miška

5. nagrada: Otroški trak za ušesa za fantka ali punčko in FRUTEK proizvodi 6x kašica v steklenički 190g 6x Pouch kašiča 100g

Trak za ušesa Magnolia pink

Trak za ušesa Avto

Izžrebali bomo pet nagrad, vsak zmagovalec prejme eno od nagrad za katero je bil izžreban ( 1-5). Nagrajence bomo označili v komentarju pod objavo.
Zmagovalec nagrado prejme tako, da nam v sporočilo ali na info@ekobaby.si pošlje svoje podatke za dostavo ( za fantka ali punčko) in v kateri velikosti želi prejeti. Zmagovalec ima 5 dni časa, da nam posreduje svoje podatke. V nasprotnem primeru nagrada ne bo podeljena.

Dodatni pogoji:
V skladu z veljavno zakonodajo in po lastni presoji lahko brez predhodnega obvestila spremenimo te pogoje, ustavimo ali prekličemo nagradno igro ali nagrade zamenjamo z nagradami podobne vrednosti.
Podjetje EKOBABY, Janja Weingartner s.p. ni odgovorno za nedelovanje računalniške opreme, prenosa prijav ali za okvaro omrežja, telefona, računalnikov, strojne in programske opreme in drugih okvar ter za nepravilni prenos ali nesprejem prijave na nagradno igro zaradi tehničnih težav ali prekomernega prometa v spletu ali na spletni strani. Po lastni presoji lahko diskvalificiramo vsakega posameznika, za katerega smo ugotovili, da: je posegal v postopek prijave ali delovanje nagradne igre ali spletne strani; ali je deloval na moteč način ali z namenom nadlegovanja, zlorabe ali grožnje drugi osebi. Pri uporabi robotskega, samodejnega, programiranega ali podobnega načina za sodelovanje pri nagradni igri, bo vaša udeležba neveljavna.
S sodelovanjem v tej nagradni igri razumete in sprejemate pogoje, da lahko EKOBABY, Janja Weingartner s.p. vaše osebne informacije uporabi za obveščanje o nagradni igri preko vpisanega e-mail naslova.
Odgovornost:
do meje, ki jo narekuje zakonodaja, promotor ni odgovoren za:
a) Nenatančen ali nepravilen prepis informacij za sodelovanje v nagradni igri;
b) prijave, ki iz kakršnega koli razloga niso prejete, kar vključuje izgubljene, napačno usmerjene ali ukradene prijave ali prijave, ki so bile prejete, ampak so neberljive, nepopolne ali izpolnjene drugače, kot je navedeno v pogojih nagradne igre;
c) težave ali tehnične izpade vseh vrst, kar vključuje nedelovanje telefonskega omrežja ali telefonskih linij, spletnih računalniških sistemov ali omrežij, strežnikov ali ponudnikov, računalniške strojne ali programske opreme, nepooblaščenega človekovega posega v kateri koli del te promocije, elektronsko ali človeško napako, do katere je prišlo pri administraciji te promocije;
d) nobeno izgubo, ki jo utrpi oseba ali premoženje, kar vključuje, vendar ni omejeno na posledične (vključno z ekonomsko) izgube zaradi katerega koli dejanja ali opustitve, namerno ali malomarno s strani promotorja ali njegovih zaposlenih v povezavi z dobavo blaga ali storitev zmagovalcu ali, kjer velja, družini ali drugim osebam, ki spremljajo zmagovalca;
e) poškodbe ali škodo, povzročene osebam ali premoženju, vključno z računalnikom udeležencev ali drugih oseb, ki bi nastala zaradi sodelovanja ali prenosa katerega koli materiala iz te promocije.
Ne prevzemamo odgovornosti za izgubo (kar brez omejitev vključuje neposredno, precejšnjo ali posledično izgubo ali izgubo dobička), stroške, škodo, osebne poškodbe ali smrt, do katerih pride ali nastanejo (če nastanejo zaradi malomarnosti ali ne) v povezavi s to promocijo ali prejema nagrade razen za odgovornost, ki je ni mogoče izključiti na podlagi zakonodaje (v tem primeru je odgovornost omejena na najmanjšo, ki jo dovoljuje zakonodaja).
Če, iz katerega koli razloga, nagradna igra ne more potekati, kot je načrtovana, kar vključuje okužbo z računalniškim virusom, napake, nepooblaščene posege, prevaro, tehnične napake ali druge vzroke, na katere promotor ne more vplivati, ki vplivajo na administracijo, varnost, poštenost, integriteto ali primerno vodenje te nagradne igre, promotor ne prevzema odgovornosti za napake, izpuste, motnje, izbrise, pomanjkljivosti, zamude delovanja ali prenose, okvare komunikacijske linije, kraje, uničenje ali nepooblaščeni dostop do ali spreminjanje prijav.

Obdelovanje osebnih podatkov:
Podjetje EKOBABY, Janja Weingartner s.p. bo vaše osebne podatke hranilo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR). Podjetje EKOBABY, Janja Weingartner s.p. bo vaše podatke uporabljalo samo za dostavo nagrad.

Scroll to Top