Pogosta vprašanja

Strošek dostave je odvisen od skupne vrednosti naročila – pri nakupu nad 60€ je poštnina brezplačna, v ostalih primerih znaša 3,90€. Če pri izdelku ni navedeno drugače, bo paket v 1 delavnem dnevu od naročila na tvojem naslovu.

Če želiš plačati vnaprej lahko to storiš s plačilom preko predračuna ali predplačilom s kreditno kartico ali Paypalom. Na voljo je pa tudi plačilo po povzetju.

Vsi izdelki v naši trgovinici so na zalogi in jih prejmete takoj.

Seveda, z veseljem. Pokličite na 040 121 881  ali nam pišite na info@ekobaby.si in pomagali vam bomo pri izbiri.

Dostava na drugi naslov je možna. Pri oddaji naročila imate možnost vpisa podatkov za dostavo na drug naslov. Vnesite podatke naslovnika, paket pa bomo dostavili na željen naslov.

Seveda izdelke lahko zamenjate kadar koli 14 dni od nakupa. Menjava izdelkov je enostavna – Izpolnite obrazec za vračilo blaga in ga oddajte. Če boste obrazec med delavniki oddali do 13:00 ure bomo vaše željene izdelke zamenjali, skrbno pripravili in še isti dan odposlali na vaš naslov. Zamenjava izdelkov pri nas je brezplačna vse kar morate storiti, da počakate kurija prevzamete svoj paket z zamenjanimi izdelki in kurirju vrnete paket z izdelki ki jih želite zamenjati.